Új profil üzenetek

Szia! Bocsika a zavarásért. :) Olyan kérdésem lenne hogy megvan még esetlega Zóna Fun 2 dvd-d? Sajnos a linkek közül már csak 1 müködött. :) Köszi szépen. Ici
Helló!
Butcher - Fehér éjjel (Dresden akták 09) nincs meg véletlenül ebookban?
Köszönöm!
Joe
Kedves Ajuda! Köszönet minden fordításodért. Csodálatos. Nemrégiben felfedeztem egy oldalt ahol is sok sok könyv magtalálható ( angolul). Christine Feehan több sorozata is. Szerintem sokakat érdekelhet. A Kárpátok vámpírjai 35 rész is fent van. címe Sötét tarot. Sandu és Adalasia története.
Kedves Melitta! Érdeklődöm, miért nem reagál senki , ha kérek kottát a "kotta, akkord ,dalszövegek oldalon. Korábban flottul" működött. Lehet , hogy köze van ,ahhoz hogy megváltoztattam az E-mail címem. Nem az van amivel ide regisztráltam: Kérlek segíts, mert a zenei előmenetelem az oldal nélkül visszafejlődik/szaxofon/ Előre is köszönettel Kiss Tibor /bocs a nyafogásért
Sziasztok!Nincsen meg valakinek véletlenül Dianne Duvall Halhatatlan őrzők sorozata?
Beka Holt
Beka Holt
Szia!
Használd a keresőt légy szíves, mindet megtalálod!
Helló. Láttam a kiirásodat bár nem mostani de lehet még aktuális. Van pár Star Wars filmregényem, meg szereplők nagykönyve, kultikus járművek stb. Szóval star wars. Ha érdekel dobj egy mailt a és elküldöm neked. Szép napot!
Sziasztok! Örülök, hogy rátok találtam. Tihanyi Edit Varázsfelhő könyve meg van e valakinek? Köszönöm!
Kedves Ajuda! Még csak most csatlakoztam a csoporthoz, de már sok fordításodat olvastam. Kedvencem az Ősi fajok. Köszönöm a munkádat. Orsi
Üdvözlök Mindenkit!
Segítséget szeretnék kérni Tőletek. Van egy könyvrész nálam, aminek nincsenek meg az adatai. Ami kiderül a szövegből, hogy a Cégénydányádon élt Kende család egyik tagjának kislánykori visszaemlékezése, aki sokat tartózkodott a kastélyban nagymamájánál.
Talán lehet leszármazottja az írónak a csoportban.
Minden segítséget tisztelettel köszönök.
R
Rika Kende
Köszönöm az eddigi segítséget.
Megtaláltam az említett könyv szerzőjét: /gróf Teleki Sándorné/ Kende Júlia, kinek édesanyja Nagykállói Kállay Ida úrnő, édesapja Kende Kanuth volt. (Rokonuk Kende Klára, alias Kenneth Claire).
Sajnos a könyv címét még nem tudtam meg.
R
Rika Kende
"De mi volt ez a mulatság ahhoz a nagy élvezethez képest, ami a cégényi kertben várakozott reám! ...Hát még a Szamos! Meg voltam győződve, hogy ő is tudomást vesz visszatértemről és szelíd locsogással köszönt szőke habja.
Mindig nagyon jó barátok voltunk, én meg a Szamos. Én első verseimet suttogtam el neki, ő pedig a holdvilág fényéből fonogatott hálót s abban ringatta számomra a legszebb hableányokat."
Kedves Edina! Nekem is el tudnád küldeni Dr. Németiné Borbás Andrea által szerkesztett "Játékosan" című sárga füzetet? Köszönöm, Viktória
Segítséget szeretnék kérni. Lorna Byrne Mennyei szeretet és Agyali üdvözlet könyveket szeretném letölteni.
Beka Holt
Beka Holt
Szia!

Mindkettő fel lett már töltve, nem kell kérni.
eggabo
eggabo
Szia! Sajnos nem találom. ☹️
Oldal tetejére